Om Colour Me Beautiful

Vår utgångspunkt är att alla har rätt att förverkliga sin personlighets fulla potential och att en välklädd person är självsäker, glad och framgångsrik
Vi anser att oavsett ålder, figur, färg eller budget är Du värd att känna Dig fantastisk på alla sätt
Vårt uppdrag är att göra det möjligt för varje kvinna och man att vara sitt bästa jag
Varje dag!

Love colour, love style, love yourself

Love Colour Me Beautiful

cropped-cropped-colour-swirl-cmyk-2.jpg

Colour Me Beautiful grundades 1983 av Carole Jackson. Carole började efter sina egna studier i färgteori att hålla kurser för kvinnor om hur de skulle använda sina egna färgskalor då de klädde och sminkade sig. Hon utvecklade och förfinade dessa kurser och 1984 kom hennes första bok, Colour me Beautiful (Vacker med färg, 1991, på svenska).

Färg ÄR magi och nu ska du låta den arbeta för dig

Carole Jackson

Huvudkontoret för organisationen i Europa ligger i London, i Sverige finns vårt huvudkontor i Ljusdal, Hälsingland. Kontakten däremellan är en ständigt pågående ström av e-post och Skype-samtal. Tillsammans arbetar vi för att ge er den allra bästa servicen inom imagerådgivning. Våra konsulter är kvinnor och män med olika bakgrund, olika livshistorier och olika färg- och stilpersonligheter. De är alla en viktig del i vår utveckling som organisation och det är hos konsulterna som organisationens hjärta finns.