Våra 3 bästa stiltips för sommartid

bild via Cox and Cox

Dags för ljusare mornar och längre kvällar – nu i helgen ställer vi om till sommartid!

Men den där timmen som går förlorad på morgonen kan ställa till med en del förtret för oss i ett par dagar, innan vi vant oss vid den ”tidiga” timmen. För att underlätta för alla sjusovare och morgontrötta kommer därför våra tre bästa tips för att göra morgonrutinen lite snabbare – så att du kan möta dagen med ett leende även under den kommande veckan.

  1. Tänk efter före

Om du har varit på en färg och/eller stilrådgivning med en av colour me beautifuls experter är det troligt att du redan har en väl planerad garderob för den kommande säsongen, en där varje plagg är valt för att kunna passa med så mycket som möjligt av resten av dina kläder. Men du riskerar ju fortfarande att stå framför garderoben på morgonen med bara halva den outfit du tänkt använda – för att de andra delarna ligger i tvättkorgen eller behöver strykas. Besluta dig för vad du ska ha på dig redan kvällen innan, från underkläder till accessoarer, och se till att allt finns till hands inför morgonen.

  1. Gör det enkelt

Strunta i kombinationen läppbas och läppstift och gör det enkelt för dig med bara lite läppglans. Våra Extreme Sheen Läppglans är lätt att applicera – ett par sekunder framför spegeln är allt du behöver för ett perfekt plut.

  1. Var redo med väskan

Se över vad du har i handväskan (som du självklart valt med tanke på att den ska matcha resten av din outfit) redan kvällen innan. Är väskan färdigpackad på morgonen är det ju bara att rycka tag i den och kliva ut genom dörren!

Post Tagged with

Lämna ett svar