Modeveckan och vi vanliga dödliga

Idag börjar Stockholms Modevecka för våren och sommaren 2017. Modeveckan får alltid mig att känna mig som 17 år igen – på den tiden när Elle’s trendbilaga var säsongens bästa magasin och min dröm var att bli Christian Dior när jag blev stor.

Men det är en övergående känsla. Självklart tycker jag fortfarande att det är enormt spännande att se ny avantgardistisk design eller kläder skapta för en androgyn silhuett.  Jag skulle älska att kunna använda en jacka gjord av papperskuber – men det är varken praktiskt eller ekonomiskt genomförbart. Hur fantastiska modevisningarna än är så vill jag – och de flesta andra som inte jobbar inom modebranschen – veta vad JAG ska satsa på för att uppdatera min egen garderob inför en ny säsong. Så det funkar för mig, stilmässigt, praktiskt och ekonomiskt.

SU SS 2016 svenska framsida

Och du får alltid din säsongsuppdatering i fickformat med dig hem!

 

Modebranschen försöker förenkla det åt oss. Trendbilagor (som nämnda Elle’s) visar vad som syntes på säsongens visningar, ofta indelat i teman (blommigt, grönt och så vidare) för att förenkla för oss som inte har tid att grotta ner oss själva. Problemet med trendbilagorna? De säger ju fortfarande inte till mig vad just jag ska satsa på! Och det är därför vi på Colour Me Beautiful har Säsongsuppdateringar.

Ungefär nu, när vårkollektionerna släpps, börjar vi titta på vad som är stort, vad som är nytt och vad som passar till de olika kroppstyperna, stilpersonligheterna och färgtyperna. För det är det vi gör – vi vill förenkla för dig att alltid hålla dig á jour med vad som är inne just nu. En uppdaterad look är en del av att vara välklädd, därför ska det heller inte vara svårt! Modeveckan i Stockholm, liksom modeveckorna runt om i världen är en viktig del i att vara välklädd och aktuell, men som de dödliga vi är har vi begränsad tid.

Så låt Colour Me Beautiful göra grovjobbet! Allt du behöver göra är att kontakta din imagekonsulent för att boka in dig på en Säsongsuppdatering och spendera ett par timmar med att få stiltips inför säsongen anpassade efter just dig!

/Nona

One Response so far.

  1. Elisabeth Bövik skriver:

    Ett mycket intressant inlägg.

Lämna ett svar