Sammet och stövlar

Det finns två hösttrender jag är riktigt, riktigt taggad inför: sammet och stövlar!

Ja, de lårhöga stövlarna har vi sett de senaste åren – de har inte varit jättevanliga, men det har funnits i tidningarna (även om inte på alla du känner), men i år verkar de ha tagit steget in i var kvinnas garderob. Sammet har också smugit sig in i modebilden (alla trender verkar ha en startsträcka på några år innan de tar fart), i vintras köpte jag en sammetskavaj till exempel. Redan i slutet av sommarrean började sammetsklänningarna dyka upp i affärerna till allas lycka. Vem skulle inte vilja spendera hösten insvept i mjuk, gosig sammet?

Och så hittade jag de här på zalando. Själva sinnebilden av vad jag vill att min höst ska föra med sig modemässigt. Sammet och stövlar. Det kan inte bli bättre…

/Nona

JE711M00B-G11@12

 

Post Tagged with

Lämna ett svar