Snygg i sommar – börja med en färganalys!

 

Sommaren är över oss och med den ambitionen att komma tillbaka efter semestern sådär härligt sommarsnygg och fräsch. Redan som tonåring hade jag idéer om att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet och ta andan ur mina klasskamrater – ”vad snygg hon har blivit!” Och jag kan erkänna att jag inte gjorde det en enda gång!

Ja, vi kan ha som ambition att träna upp oss till en ”ny” kropp (och glömmer bort att vi inte kan ändra vår grundläggande kroppsform), steka oss pepparkaksbruna i solen (och hamnar på en regnig camping i det myggfyllda norrland i fem veckor) eller någon annan plan för att vara ett nytt strålande jag efter semestern. Jag har det fortfarande, men allt som oftast går det inte riktigt som man tänkt sig.

Som tur är har jag ett litet ess i rockärmen när det gäller att komma tillbaka från semestern mer strålande än du var när du gick:

En färgkonsultation! consultant_client_light_palette_lo_res

En färganalys med någon av Colour Me Beautifuls konsulenter ger dig de rätta verktygen för att stråla varje dag. Och semestern är helt rätt tid för att boka en. Ja, inte bara för att du kommer få den där ”vad snygg hon blivit”-reaktionen när du kommer tillbaka till jobbet, utan även för att du har tid. Tid? Ja, en färganalys kommer att få dig vilja testa – testa de färger och kombinationer som du inte trodde du kunde ha, men som får dig att lysa upp inifrån. Tid att rensa ut i garderoben – du har ju fått ett facit på varför de där gamla topparna aldrig används (så det är lika bra att göra sig av med dem). Tid att titta i affärerna – inte nödvändigtvis för att köpa, men för att se och prova och leka med tanken på vad du skulle kunna göra med dina färger.

 

Vi på Colour Me Beautiful kan inte få dig att gå ner i vikt, bli brun eller ge dig magrutor. Men vi kan visa dig hur du plockar fram din inre skönhet med rätt färger och rätt stil – låt oss göra det!

Hitta din närmaste Colour Me Beautifulkonsulent här och boka redan idag!

Post Tagged with

Lämna ett svar