Välkommen till CMB Sverige!

För även om du besökt Colour Me Beautiful Sverige förut är vi helt nya. Agneta och jag tog över agenturen efter Anki Svensson nu i januari och med nya agenter kommer en hel del annat nytt. Den här hemsidan tillexempel. I snart en månad har jag suttit och stått framför datorn och försökt få till en så enkel, snygg och användarvänlig sida som möjligt. Ja, jag har kvar jobb på den, mer saker jag vill göra och fila på, men nu är det dags att få upp den (tiden går ju så otroligt fort – vi är redan i slutet av februari!). Konsulentdatabasen kommer att fyllas på, så misströsta inte om du har svårt att hitta en konsulent nära dig! Skicka mig ett mail så ska jag skaka fram någon ;)DSC00168

Ja, två månader har nästan gått sen vi startade nu. Och det har hänt en hel del! Vi åkte till London och besökte Engelska Colour Me Beautifuls vårkonferens tillsammans med Eivor Matti och Christina Mattson. Det var jättetrevligt, och något jag varmt kan rekommendera alla konsulenter ute i landet. En fullspäckad lördag där vi lärde oss massor, träffade många nya och trevliga engelska konsulenter och fick med oss hem en känsla av att vi alla är en enda stor familj. DSC00131

Vi var inte bara på konferens, vi tog även chansen att få ett riktigt afternoon tea på Fortnum & Mason, där vi skålade i rosa champagne för vår nya agentur.

 

Och så kom vi hem och ordnade vår egna svenska vårkonferens, den 20e februari. Eftersom vi var något sent ute kunde tyvärr inte alla komma, men vi var åtta konsulenter som provade ny makeup, uppdaterade oss på vårens trender och hade verkligt trevligt. Vi tog tillfället i akt och tackade Anki för hennes tid som svensk agent för Colour Me Beautiful – ni ser här nedanför hur glad hon blev.

DSC00528Med våren som sakta närmar sig fortsätter vi jobbet här i Uppsala, vi översätter, utvecklar och köper in nya produkter. Vart det slutar kan vi inte säga idag, men en sak är säker…

…vi kommer att fortsätta ge er verktygen för att med färg och stil vara lika vackra på utsidan som ni är på insidan!

Varmaste hälsningar

Nona

Lämna ett svar